Selskap

INGEN ANLEDNING ER FOR LITEN, INGEN FOR STOR

Smaalenene Hotell er flittig brukt til arrangering av selskaper. Vårt anerkjente kjøkken leverer kulinariske opplevelser av ypperste klasse, og hotellets ærverdighet og atmosfære skaper de riktige rammene for enhver anledning. Enten dere skal feire et lite jubileum, et rundt år eller en hel slekt, er dere hjertelig velkomne til å legge feiringen til Smaalenene Hotell.

 

Les mer om våre ulike saler og rom her. Se priser og menyforslag nederst.

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt på telefon 69 84 40 40.

VI ELSKER Å LEVERE

 

Våre selskaps- og partymenyer er satt sammen av råvarer, retter og drikke nøye utvalgt av vår kjøkkensjef og våre vinkelnere. Inkludert i prisene er moms, lokalleie, dekking av bord og servering.

 

Dersom dere har andre ønsker til meny, hjelper vi dere gjerne med dette.

 

Ønsker dere å holde arrangementet i et annet lokale, kan vi bistå med våre komplette cateringtjenester. Her gjelder egne priser, les mer her.

PERFEKT PARTYPAKKE

 

Er det på tide å gjenforene gjengen fra ungdomsskolen, eller kanskje feire den kommende bruden? Eller kanskje dere vil feire nye medlemmer i dere lokale forening? Smaalenene Hotell legger til rette for sammenkomster med høy partyfaktor, med samme høye kvalitetet på meny som andre selskapspakker. Se våre partymenyer helt nederst.

 

Lokalet som vanligvis benyttes til partypakkene heter Jazzkjelleren. En av deltakerne må stå ansvarlig for arrangementet og ta seg av økonomien, og dere sørger selv for eventuelle ordensvakter.

 

Vi kan også hjelpe med musikk, overnatting, taler, sanger og fotograf/ video., dersom dere ønsker. Kontakt oss gjerne.

Menyer og priser

 

Merk: Minimum antall i selskaper er ti gjester, og det kan bare velges én meny.

Viner

Huset har to vinkelnere som gjerne gir deg gode råd. Vårt rikholdige vinkart inneholder alt fra enkle verandaviner til eksklusive årgangsviner. Spør oss gjerne!

Ønsker du et godt glass vin til hver av rettene, plukker vi det gjerne ut for deg:

2 retters vinmeny: kr. 226,-

5 retters vinmeny: kr: 511,-

7 retters vinmeny: kr. 690,-

A1: Hvete A2: Rug

A3: Bygg A3: Havre

H1: Hasselnøtter H2: Valnøtter

H3: Mandler H4: Cashewnøtter

B: Skalldyr

H: Selleri

C: Egg

I: Sennep

D: Fisk

J: Sesam

E: Peanøtter

K: Sulfitt

F: Melk

M: Lupin

G: Soya

N: Bløtdyr

Dagens menyer

Spennende og utsøkte alternativer, av den aktuelle og sesongbaserte lokale råvarer. Dermed blir selve menyen en overraskelse frem til selskapet skal avholdes.

 

Pris per person:

2 retter kr. 350,-

3 retter kr. 465,-

5 retter kr. 590,-

7 retter kr. 765,-

Selskapsmeny 3

Husets varmrøkte lakserulade med

eggekrem og småsalat: kr. 121,-

(A1,A2,C,D,F)

*

Confitert kalvebryst, timian- og laubærglace, saltbakt sellerirotpuré og stekt sopp: kr. 268,-

(F,G,I,L)

*

Varm sjokoladefondant med hjemme-laget vaniljeis og jorbærsalsa: kr. 129,-

(A,C,F)

 

Couvertpris: kr. 518,-

Partymeny 1

Aperitiff: 1 glass husets hvitvin

*

Coq au Vin

Med ovnsbakte Amadinepoteter

(F,G,I,L)

*

Kaffe

1 glass husets rødvin

 

Pris pr. person: kr. 395,-

Selskapsmeny I

Petit pois suppe med stekt torsk

skinkepulver og syltet rødbet: kr. 103,-

(D,F,G)

*

Braisert lammeskank med rotgrønnsaker, hvitløksjy og ovnsbakte amadinepoteter:

kr. 240,-

(F,G,I,L)

*

Kontinentale oster: kr. 110,-

(A1,A2,E,F,H1,H2,H3,H4)

 

Couvertpris: kr. 453,-

Selskapsmeny 4

Sashimi av laks med petit pois- og wasabipuré. Soyavinaigrette og ingefærgele: kr. 128,-

(D,G,K)

*

Mørbradstek av dåhjort med aromater og kanelsaus, soppterte, rosenkålsalat og potetpolenta: kr. 313,-

(A1,F,G,I,L,C)

*

Yoghurt- og honning panna cotta med cognac- og limemarinerte bær: kr. 102,-

(F)

 

Couvertpris kr 543.-

Partymeny 2

Aperitiff: 1 glass musserende vin

 

Confitert kalvebryst, timian- og laubærglace, saltbakt sellerirotpuré og stekt sopp. (C,F,G,L)

*

Yoghurt- og honning panna cotta med cognac- og limemarinerte bær (F)

*

Kaffe

1 glass husets rødvin

 

Pris pr. person: kr. 560,-

Selskapsmeny 2

Ørretmosaikk med løyrom, pepperrot

og estragonemulsjon: kr. 126,-

(D,G,)

*

Pannestekt breiflabb med sjøkreps, steinsoppravioli og krepsekrem: kr. 310,-

(A1,B,C,D,F,G,I,L)

*

Bringebær- og mandelkake med jordbærsalsa og yoghurtsorbet: kr. 119,-

(C,F,H3)

 

Couvertpris: kr. 555,-

Selskapsmeny 5

Kamskjell på gulrotpuré, med sprøstekt prosciutto: kr. 125,-

(N,F,)

*

Baconsurret indrefilet av okse med trøffelglace, pastinakkpuré og filodeig-sinnbakt sopp: kr. 365,-

(C,F,G,I,L)

*

Sjokoladesandwich med bringebær-sorbet: kr. 121,-

(A1,C,F)

 

Couvertpris: kr. 611,-

Partymeny 3

Aperitiff: 1 glass musserende vin

 

Escalope av røkelaks med tartargarnityr og pinjekjerner (D,G,H)

*

Braisert lammeskank med rot-grønnsaker, hvitløksjy og ovnsbakte amadinepoteter (F,G,I,L)

*

Appelsin- og kanelaromatisert

Créme brulee (C,F)

*

Kaffe

1 glass husets hvitvin

1 glass husets rødvin

 

Pris pr. person kr. 735,-

FOLLOW US

Get the latest news about Smaalenene Hotell.

CONTACT US

 

Vammaveien 25

1813 Askim

 

post@smaalenene-hotell.no

 

(+47) 69 84 40 40

BOOK NOW

 

Book your stay or event today!

Booking

Copyright @ All Rights Reserved